:

Szerző: Vörös Péter

2000. március 22. 10:03

Az SCO jelentős negyedéves veszteséget vár

E mögött a cég szerint főként a 2000. év problémájával kapcsolatos kérdések állnak, amelyek forgalom csökkenéshez vezettek. A Unix szerver szoftver iránti kereslet nem állt helyre olyan gyorsan, mint ahogy azt az SCO korábban remélte. A tőzsdére bevezetett cégek esetében ilyenkor kötelező lépés az ún. profit figyelmeztetés közzététele, az SCO esetében 1 hónapon belül ez már a második ilyen lépés, legutóbb a cég vezetői adtak el több, mint 167.000 részvényt. A cég részvényei tegnap 39%-kal, 5,06$-ral 8$-ra csökkentek a kereskedési idő után. Az idén eddig 57%-kal csökkent a részvényárfolyam.

E mögött a cég szerint főként a 2000. év problémájával kapcsolatos kérdések állnak, amelyek forgalom csökkenéshez vezettek. A Unix szerver szoftver iránti kereslet nem állt helyre olyan gyorsan, mint ahogy azt az SCO korábban remélte. A tőzsdére bevezetett cégek esetében ilyenkor kötelező lépés az ún. profit figyelmeztetés közzététele, az SCO esetében 1 hónapon belül ez már a második ilyen lépés, legutóbb a cég vezetői adtak el több, mint 167.000 részvényt. A cég részvényei tegnap 39%-kal, 5,06$-ral 8$-ra csökkentek a kereskedési idő után. Az idén eddig 57%-kal csökkent a részvényárfolyam. [CNET]

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 26. 19:48

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.