Szerző: bassline

2000. november 22. 18:26

Hibák a ProjectIGI demóban

Hát végre

Hát végre eljött a nap, az Innerloop és az Eidos ma kiadott egy letölthető demót a játékból. Elég sok helyről hozzá lehet jutni a majdnem 50 MB-os filehoz, melyek közül mindenki válogasson kedvére az aktuális sebességviszonyoktól függően. Én a leggyorsabbnak az utolsót találtam:

http://www.demonews.com/games/projectigi.asp
http://www.3dgamers.com/games/projectigi/#filelist
http://www.3dfiles.com/games/imgoingin.shtml

ftp://ftp.ngi.it/fileplanet/gamedemos/action/igi_demo.zip

Sajnos azért nem minden tökéletes, ugyanis egy hiba került a demóba, mely installáláskor jelentkezhet (nem minden esetben). Szerencsére azonban úgy néz ki javítható. A hiba akkor jelentkezik, mikor a kicsomagolt zip fileból nyert setup.exe-ét elindítjuk, ami nem találja az adat fileok helyét. Ekkor létre kell hozni egy PC nevű könyvtárat, ahová kitömörítettük a demót, majd az összes filet és alkönyvtárat be kell rakni ebbe a PC nevű könyvtárba. Ezek után állítólag minden gond nélkül installálhatjuk a játékot.

Amennyiben Windows2000 alatt néhány billentyű nem akar reagálni próbáld a következő paraméterekkel indítani a játékot : "wininput hepp99". Előfordulhat még, hogy a fegyvereknek nincs hangja, ekkor célszerű a control panel/multimedia/advanced properties playback device/performance fülnél kikapcsolni a hardware-es gyorsítást. Esetleg még a "sample rate conversion quality-t" is át kell állítani "none"-ra.

A demó verzióban találkozhatunk a következő fegyverekkel: Kés, MP5, Glock 17, Ak-47, Dragunov, Minimi, Uzi, Gránát. Aki bővebb információt szeretne kapni a fegyverek hollétéről, az látogasson el a ProjectIGI honlapjára és nézzen szét a fórumban.

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.

a címlapról

GENERATÍV

0

A Stack Overflow adataival okosodik a ChatGPT

2024. május 9. 14:00

A Google után a másik legmeghatározóbb piaci szereplővel is együttműködést írt alá a világ legnagyobb fejlesztői közösségi platformja.