Szerző: bzd

2000. november 24. 22:02

Ház fúrás-faragás

Manapság nagyon divatos dolog a számítógépház átalakítása, egyedivé tétele. Az átalakítás magában foglalja a jobb légáramlást biztosító extra ventillátorok helyének kialakítását, és ha már úgy is szétkaptuk a házat, akkor az egyedi festését is. A plusz ventillátoroknak való lukak kialakítása nem egyszerű feladat. Két elfogadható alternatíva létezik, mégpedig a fúrás és a dekopír. A fúrás kegyetlen munka, rengeteg apró lukat kell fúrni a kör ívén, aztán összereszelni őket. A dekopír használata már sokkal egyszerűbb: csak egyszer kell fúrnunk, utána a lukból kiindulva a dekopírral (amiben természetesen fémhez való fűrész van) szépen kivágjuk amit szeretnénk. A ProCooling-on megjelent egy cikk , amiben egy hőcserélő felszerelésén keresztül mutatják be a műveletet, szerintem nagyon szép munka.

Manapság nagyon divatos dolog a számítógépház átalakítása, egyedivé tétele. Az átalakítás magában foglalja a jobb légáramlást biztosító extra ventillátorok helyének kialakítását, és ha már úgy is szétkaptuk a házat, akkor az egyedi festését is. A plusz ventillátoroknak való lukak kialakítása nem egyszerű feladat. Két elfogadható alternatíva létezik, mégpedig a fúrás és a dekopír. A fúrás kegyetlen munka, rengeteg apró lukat kell fúrni a kör ívén, aztán összereszelni őket. A dekopír használata már sokkal egyszerűbb: csak egyszer kell fúrnunk, utána a lukból kiindulva a dekopírral (amiben természetesen fémhez való fűrész van) szépen kivágjuk amit szeretnénk. A ProCooling-on megjelent egy cikk, amiben egy hőcserélő felszerelésén keresztül mutatják be a műveletet, szerintem nagyon szép munka.

Előfizetési lehetőség a NetAcademia és a Training360 mind a 600 online tanfolyamára 1 éven át 1 tanfolyam áráért. Siess, ez az őrült ajánlat csak október 31-ig él!

a címlapról

haláleset

1

Meghalt a Samsung elnöke

2020. október 26. 12:08

A vitatott módszereiről híres vezetőt 78 éves korában, többéves kórházi ápolás után érte a halál.