Szerző: bzd

2000. november 21. 20:19

A vízhűtőblokk, amiről eddig mindenki elismerően nyilatkozott

Az Overclockers.com -ra felkerült pár kép egy francia fickó hűtőblokkjáról. Ebben így semmi különös nincs, de a blokk egy régi ötlet merőben új újragondolása.

Az Overclockers.com-ra felkerült pár kép egy francia fickó hűtőblokkjáról. Ebben így semmi különös nincs, de a blokk egy régi ötlet merőben új újragondolása.

Eddig mindenki, akinek kikértem róla véleményét el volt ájulva a gyönyörűségtől. Feltehetően nagyon jó a blokk hatásfoka, szerintem előbb-utóbb a hazai klónjaival is találkozni fogunk.

Gondolom a Cool-it minden olvasójának feltűnt, hogy négy napot kihagytam és mostanában jóformán alig van hír az oldalon. Ugyan jelenleg nincs sok időm a lappal foglalkozni, de nem ez a gond, hanem hogy alig találok említésre méltó anyagot. (pedig soha ennyi időt nem töltöttem még az érdekesebb dolgok felkutatásával.) "Hazai" fronton is pangás van egyelőre, de ha a héten megérkezik az új hűtőblokkom, akkor majd pótolom a beígért SocketA tuning cikket is, továbbá tervezgetek egy tesztet, aminek tárgyát még nem árulom el, de nagyon tanulságos lesz...

Előfizetési lehetőség a NetAcademia és a Training360 mind a 600 online tanfolyamára 1 éven át 1 tanfolyam áráért. Siess, ez az őrült ajánlat csak október 31-ig él!

a címlapról