:

Szerző: Vörös Péter

2000. március 22. 00:19

Microsoft Whistler: egy készülő operációs rendszer korai verziója kikerült az Internetre

Otthoni felhasználóknak szánt, Windows 2000-alapú op rendszerről van szó, amely a Microsoft Network (MSN) kliens következő verzióját tartalmazza, valamint az eddiginél szorosabb integrációt az op rendszer és a böngésző között, sőt egyre inkább úgy néz ki, mint az Internet. Az MS nyomoz az üggyel kapcsolatban, bár egyesek szerint az sem kizárt, hogy igazából a cégnek sincs ellenére egy ilyen jellegű hírverés, amely igazából a Windows 2000-re terelheti újfent a figyelmet. A Win95/98-alapú Windows Me-hez hasonlóan a Whistler is egyszerű és könnyen használható op rendszer lesz.

Otthoni felhasználóknak szánt, Windows 2000-alapú op rendszerről van szó, amely a Microsoft Network (MSN) kliens következő verzióját tartalmazza, valamint az eddiginél szorosabb integrációt az op rendszer és a böngésző között, sőt egyre inkább "úgy néz ki", mint az Internet. Az MS nyomoz az üggyel kapcsolatban, bár egyesek szerint az sem kizárt, hogy igazából a cégnek sincs ellenére egy ilyen jellegű hírverés, amely igazából a Windows 2000-re terelheti újfent a figyelmet. A Win95/98-alapú Windows Me-hez hasonlóan a Whistler is egyszerű és könnyen használható op rendszer lesz. [CNET, ZDNN]

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 24. 15:46

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.