Szerző: Vörös Péter

2000. március 22. 00:19

Microsoft Whistler: egy készülő operációs rendszer korai verziója kikerült az Internetre

Otthoni felhasználóknak szánt, Windows 2000-alapú op rendszerről van szó, amely a Microsoft Network (MSN) kliens következő verzióját tartalmazza, valamint az eddiginél szorosabb integrációt az op rendszer és a böngésző között, sőt egyre inkább úgy néz ki, mint az Internet. Az MS nyomoz az üggyel kapcsolatban, bár egyesek szerint az sem kizárt, hogy igazából a cégnek sincs ellenére egy ilyen jellegű hírverés, amely igazából a Windows 2000-re terelheti újfent a figyelmet. A Win95/98-alapú Windows Me-hez hasonlóan a Whistler is egyszerű és könnyen használható op rendszer lesz.

Otthoni felhasználóknak szánt, Windows 2000-alapú op rendszerről van szó, amely a Microsoft Network (MSN) kliens következő verzióját tartalmazza, valamint az eddiginél szorosabb integrációt az op rendszer és a böngésző között, sőt egyre inkább "úgy néz ki", mint az Internet. Az MS nyomoz az üggyel kapcsolatban, bár egyesek szerint az sem kizárt, hogy igazából a cégnek sincs ellenére egy ilyen jellegű hírverés, amely igazából a Windows 2000-re terelheti újfent a figyelmet. A Win95/98-alapú Windows Me-hez hasonlóan a Whistler is egyszerű és könnyen használható op rendszer lesz. [CNET, ZDNN]

A nyári leállás után, október 5-én és 7-én az Amazon felhőszolgáltatása és a microservicek témája köré épülő meetupokkal indul újra a HWSW free! meetup-sorozat.

a címlapról

Hirdetés

AWS és microservice meetupokkal kezdjük az őszt!

2021. szeptember 19. 12:24

A nyári leállás után, október 5-én és 7-én az Amazon felhőszolgáltatása és a microservicek témája köré épülő meetupokkal indul újra a HWSW free! meetup-sorozat.