Szerző: HWSW

2022. június 3. 11:37

Miért érdemes belevágnod a modern CI / CD alapjai képzésbe?

Június 15-én, szerdán "A modern CI / CD alapjai" címmel online képzést indít a HWSW, ezért most összefoglaltuk röviden, hogy miért érdemes részt venni ezen a tanfolyamon.

  • Egy fejlesztőkörnyezet modernizálásának első lépése a szoftverkiadási folyamatok automatizálása, melynek segítségével a fejlesztők a kódot naponta akár többször is az éles rendszerbe integrálják és tesztelik, így hamarabb felismerhetik és javíthatják a hibákat, ez pedig összességében jobb minőséghez vezet, a rendszerbe pedig gyorsan bekerülhetnek az új funkciók. A CI / CD szoftverfejlesztési módszertan és ennek alapjait bemutató képzésünk a fenti célokat támogatja.
  • Képzésünk a modern CI/CD pipeline alapjaiba és építésébe a legfrissebb technológiák alkalmazásával ad bevezetést. A CI oldalon a GitLab CI/CD-t mutatjuk be részletesen, majd a CD oldal felé haladva a legmodernebb, Kubernetes-en alapuló megoldásokkal foglalkozunk, úgy mint Helm, Kustomize, Flux, ArgoCD, ServiceMesh, Flagger, illetve megismerkedünk a GitOps módszertannal is.
  • A tanfolyam oktatópartnere a LeanNet, akik a Cloud Native területen foglalkoznak tanácsadással, oktatással. Oktatóink kiváló szakemberek és előadók, amiről magad is meggyőződhetsz, ha megnézed Megyesi Péter CI/CD, avagy hogyan tudunk napi 10+ alkalommal új verziót kitelepíteni című rövid és szuper előadásának felvételét.
  • A 8 alkalmas, 24 órás képzés online formátumú, élőben bárhonnan és bármilyen platformról követhető, az órák utólag pedig bármikor visszanézhetők felvételről. Az egyes alkalmak munkaidő után indulnak és nem túl hosszúak, így a munka mellett sem megterhelő belevágni a képzésbe.
  • Most 2in1 akció keretében 12 órás Docker és 24 órás Kubernetes alapozó videóanyag is elérhető a képzéshez, így egy füst alatt számos kapcsolódó téma alapjait is elsajátíthatod.

modern CI / CD alapjai képzés oldalán megtalálod a részletes tematikát és itt tudsz jelentkezni is.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról