Szerző: sammer

2000. november 16. 22:55

Bejelentették a Stronghold RTS játékot

A Gathering of Developers (GoD) bejelentette legújabb játékát, a Stronghold-ot. A Stronghold egy valós idejű stratégiai játék lesz annak a FireFly studionak a fejlesztésében, akiknek alapítói a Caesar és a Lords of the Realm sorozatok készítéséért is felelősek.

A sötét középkorban játszódó Stronghold játékban kastélyokat kell építened és irányítanod, hogy felkészülve várhasd az ellenség ostromait. Több, mint 30 típusú várfal, tornyok és egyéb védekező alkalmatosságok, 50 különböző építmény, és rengeteg ember áll a rendelkezésedre ahhoz, hogy sikeresen felépítsd a védelmi vonaladat, a fellegvárakat és a nyersanyaggal ellátó a falukat. A játék kidolgozott szimulációval ad lehetőséget arra, hogy felépítsd és írányítsd saját birodalmadat, amit várak, fejedelmek, udvari bolondok, falusi parasztok és városi részegek tesznek igazán színessé.

Előfizetési lehetőség a NetAcademia és a Training360 mind a 600 online tanfolyamára 1 éven át 1 tanfolyam áráért. Siess, ez az őrült ajánlat csak október 31-ig él!

a címlapról