Szerző: surmo

2000. november 13. 22:35

Fallout tactics: BoS linuxra?

A Freelancer-nél levő Fallout Tactics: Brotherhood of Steel oldalon egy érdekes idézetet olvashatunk a hivatalos Fallout Tactics: BoS-fórumból. A szöveg tanúsága szerint a kérdésre, miszerint a méltán híres, nagyszerű RPG játék folytatásai, a Fallout Tactics és a Fallout 3 elkészül-e linuxra, a következő a válasz:
  • Jelenleg nem támogatjuk a linuxos átiratot. A Fallout Tactics csak windowsra fog elkészülni, és bár a Fallout 3 linuxos binárisaira van esély, nagyon nehéz megítélni a piac nagyságát, és ez a terjesztőket eléggé elbizonytalanítja. A Fallout Tactics-et nem próbáltuk még wine alatt, és nem tudok róla, hogy bárki is megtette volna. Ki fogunk adni egy demót, amelyből mindenki kipróbálhatja ezt, mielőtt a végleges változat megjelenik. Nem vagyok róla meggyőződve, hogy a linux életképes játékplatformmá válna a közeljövőben, bár a Loki sokat tesz ezért. A probléma egyrészt az, hogy el kellene érni annyi eladást, hogy megtérüljön, másrészt az emberekben kellene tudatosítani a linuxot játékplatformi minőségében. Kíváncsian várom, hogy az Indrema mit fog kisütni.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról