:

Szerző: Ady Krisztián

2000. november 13. 20:16

Comdex: Az ESS három technológiát integrál egyetlen chipsetbe

Az ESS COMDEX-en bemutatott SuperLink-MLP10 chipset családja az iparág első olyan megoldása, mely szimultán működni képes 10MBps Home PNA (otthoni, telefonhálózaton keresztüli hálózat), 10/100 Mbps Fast Ethernet (LAN) és V.90/V.92 56k HSP (host-based signal processing) szoftveres modem szolgáltatásokat integrál.

Az ESS COMDEX-en bemutatott SuperLink-MLP10 chipset családja az iparág első olyan megoldása, mely szimultán működni képes 10MBps Home PNA (otthoni, telefonhálózaton keresztüli hálózat), 10/100 Mbps Fast Ethernet (LAN) és V.90/V.92 56k HSP (host-based signal processing) "szoftveres" modem szolgáltatásokat integrál.

A chipset megfelel a ma használatos összes szabványnak, HomePNA 10M8 Interface Specification 2.0, HomePNA 1M8 Interface Specification 1.1, és IEEE 802.3 Fast Ethernet Media Access Control (MAC). Mindezek mellett kompatibilis még a G.lite asynchronous digital subscriber line (ADSL), G.dmt full-rate ADSL, és ISDN (hang/adat) digitális szolgáltatásokkal is...már csak a kártyagyártókon múlik, mit is használnak ki ezekből, egyetlen kártyán.
A chipset PCI kártyákon kívül notebookokban is fel fog tűnni a cég reményei szerint, sorozatgyártása 2001 első negyedévében kezdődik meg.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 25. 00:11

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.