Szerző: bzd

2000. november 10. 22:39

Vapochill képek

[ Overclocking.dk ] Gondolom sokan hallottatok már arról, hogy a Vapochill-eket gyártó Asetek cég dán illetőségű. Gyanítom, hogy az ottani tuningosok némileg büszkék is rájuk, talán emiatt eshetett meg, hogy KIJ, az elsőszámú dán tuningoldal egyik szerkesztője látogatást tehetett az Asetek HQ-ban. Látogatásáról készített is pár képet, melyek természetesen elsősorban ezeket a gépbe építhető 12V-os kis hűtőgépeket próbálnák ábrázolni.

[Overclocking.dk] Gondolom sokan hallottatok már arról, hogy a "Vapochill"-eket gyártó Asetek cég dán illetőségű. Gyanítom, hogy az ottani tuningosok némileg büszkék is rájuk, talán emiatt eshetett meg, hogy KIJ, az elsőszámú dán tuningoldal egyik szerkesztője látogatást tehetett az Asetek HQ-ban. Látogatásáról készített is pár képet, melyek természetesen elsősorban ezeket a gépbe építhető 12V-os kis hűtőgépeket próbálnák ábrázolni.




Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról