Szerző: mz

2000. november 9. 21:25

ELSA: privát hálózat dinamikus IP címekkel

[ELSA] Az ELSA a Systems 2000 rendezvényen mutatja be LANCOM Dynamic VPN (dinamikus virtuális privát hálózat) névre hallgató termékét. A LANCOM Dynamic VPN egy alacsony költségű, könnyen telepíthető szoftveres megoldás, mely VPN-ek létrehozását teszi lehetővé az interneten keresztül - a hasonló megoldások között elsőként kezelve a dinamikus IP címeket is, miközben a hagyományos privát hálózatok jellemzőit is megőrzi.

A jövőben tehát VPN létrehozásához nincs szükség fix IP címre. Ennek köszönhetően többé nem függenek a felhasználók az internet-szolgáltatótól, nyugodtan válthatnak a legjobb feltételeket nyújtó vállalatra. Az ELSA terméke az IPSec szabványra alapul - a szabványt a finn, elsősorban biztonsági területen mozgó SSH fejlesztette. A szoftver segítségével a kisebb vagy közepes vállalatok biztonságos belső hálózatot hozhatnak létre nyilvános csomagkapcsolt hálózaton keresztül - alacsony áron.

A LANCOM Dynamic VPN szoftveropció az új Lancom Business 6000 és a Lancom Business 4000 sorozatú útválasztókhoz lesz elérhető 2001-től. Az ár a csatlakoztatott hálózati állomásoktól függően 352 és 2423 euró között változhat.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról