:

Szerző: mz

2000. november 8. 18:02

Compaq számítógépek AMD Duron processzorral

A Compaq Computer Corporation elsősorban otthoni, nagy teljesítményt igénylő felhasználói számára jelenteti meg új Presario 5000 sorozatú modelljeit. A számítógépekbe az AMD 700 és 750 MHz-es Duron processzorai kerülnek, illetve egy nem integrált nVidia grafikai kártya.

Az új processzorokkal felszerelt gépek mindenben megfelelnek a játékosok, digitális zenét hallgatók vagy egyéb multimédiás, nagy számítási teljesítményt igénylő alkalmazást futtatók igényeinek - ráadásul az AMD nyomott árainak köszönhetően 1.000 dollár alatt érhetők el.

A Presario 5WV254 konfigurációk ára 699 USA dollártól kezdődik, ennyi pénzért egy 700 MHz-es processzorral, 20 Gbyteos merevlemezzel, 8 Mbyteos nVidia grafikus kártyával és 56 kbps sebességű modemmel felszerelt gépet kapunk. Az 5WV270-es modell ára 899 dollártól indul, tudása hasonló, mint az előzőé, különbség az, hogy erősebb, 750 MHz-es processzort, hálózati kártyát és CD-írót is szerelnek beléjük. Azok a felhasználók, akik monitorral és nyomtatóval együtt vásárolják meg a konfigurációt, 250 dolláros visszatérítést is kapnak.

További információ a athome.compaq.com találhatunk.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 26. 01:29

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.