Szerző: HWSW

2020. szeptember 1. 12:00

Miért érdemes belevágnod az online Flutter képzésünkbe?

Szeptember 14-én, hétfőn ONLINE formátumú, Flutter alapú mobilfejlesztői képzést indít a HWSW, ezért most összefoglaltuk röviden, hogy miért érdemes részt venni ezen a tanfolyamon.

  • A 8 alkalmas, 24 órás képzés képzés online formátumú, élőben bárhonnan és bármilyen platformról követhető, az órák utólag pedig bármikor visszanézhetők felvételről. Az oktatótól az online felületen, és Slacken is kérdezhetsz. Az egyes alkalmak munkaidő után indulnak és nem túl hosszúak, így a munka mellett sem megterhelő belevágni a képzésbe.

    A részvevőknek VPS hozzáférést is adunk, dedikált nemzetközi sávszélességgel, így az esetleges újabb járványügyi korlátozások miatt a stream-ekkel szétterhelt hazai internetszolgáltatók az oktatást nem akadályozhatják.
  • A Flutter másfél évvel a kijövetele után máris a legkedveltebb keresztplatformos keretrendszer a Stackoverflow 2020-as kutatása szerint. A Google által gondozott környezet köré pillanatok alatt látványos ökoszisztéma épült, havi félmillió aktív fejlesztővel.

    A pandémia miatt felgyorsult digitalizáció nagy lendület ad ismét a mobilfejlesztéseknek, melynek költséghatékonysági okokból a keresztplatformos megoldások lehetnek a győztesei, főként a Flutter. Nem véletlen, hogy a zöldmezős appfejlesztések közel 25%-a már Flutterben indul!
  • A Flutter létjogosultságát az adja, hogy a tervezési filozófiája igyekszik kiküszöbölni azokat a hiányosságokat, melyekkel a többi keresztplatformos fejlesztői környezet rendelkezik. Nem véletlen, hogy még a natív mobilfejlesztők is lelkesen beszélnek róla!

    A Flutteres alkalmazás natív gépi kódra fordul, ezért a sebességre nem lehet panasz, ezenkívül jól működő Hot Reload funkciót kínál, könnyű kiegészíthetőséget új platformokkal, a meglévők változásait pedig könnyen leköveti, ugyanis nem a natív felületi komponenseket használja, így kisebb az esélye a platformspecifikus hibáknak.
  • Képzésünk hiánypotló és egydülálló, jelenleg más átfogó online Flutter kurzus nem elérhető a hazai piacon.
  • A tanfolyam oktatópartnere az Autsoft, a 140 fős szoftvercég alapítói és számos munkatársa egyben a BME elismert oktatója is. Oktatóink, Pásztor Dániel és Juhos István kiváló szakemberek és előadók, ezt magad is ellenőrizheted, ha megnézed a júliusi Flutter meetupunkon tartott "A Flutter helye a modern alkalmazásfejlesztésben" és "Flutter app architektúrák" című rövid előadásaik felvételét.

Az Flutter alapjai képzés oldalán megtalálod a részletes tematikákat és itt tudsz jelentkezni is.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról