Szerző: HWSW

2020. március 3. 21:49

Miért érdemes belevágnod az online appmenedzsment képzésünkbe?

Március 18-án, szerdán elindul a HWSW mobilalkalmazás-menedzsment és marketing című ONLINE képzése, ezért most összefoglaltuk röviden, hogy miért érdemes részt venni ezen a tanfolyamon.

  • A legnagyobb kihívást az appok világában korántsem a létrehozás jelenti. A store-ban való megjelenés az igazi munka kezdete, ugyanis azok sikere nem elsősorban a fejlesztőkön, hanem a megfelelő appmenedzsmenten múlik.

    Az appmenedzsment összetett tevékenység, mely tartalmazza a komplex mérések kezelését, azok visszacsatolását a termékfejlesztésbe, az adat-alapú döntéshozást, a monetizálást, az ASO-t (a SEO appos megfelelője), a felhasználói visszajelzések azonnali kezelését, a megfelelő marketing és push kommunikációs stratégiákat is.

    Az appfejlesztéssel kapcsolatos tudásátadásnak komoly háttere van, rengeteg képzés, konferencia foglalkozik ezzel, az utógondozás viszont igazi vakfolt. Ezen kíván a hazai piacon teljesen egyedülálló és hiánypotló képzésünk változtatni, hidat képezve a technológia és marketing között.
  • A 10 alkalmas, 30 órás képzés képzés ONLINE formátumú, élőben bárhonnan és bármilyen platformról követhető, az órák utólag pedig bármikor és bármennyiszer visszanézhetők felvételről. Az oktatóktól az online felületen, és Slacken is kérdezhetsz. Az egyes alkalmak munkaidő után indulnak, és nem túl hosszúak, így a munka mellett sem megterhelő belevágni a képzésbe.
  • Miközben cégen belül külön csapat foglalkozik a vállalati honlapok mérésével, SEO-jával, PPC-s szakemberek hada tereli a forgalmat a weboldalakra, addig az alkalmazásoknak nincs igazi gazdája, pedig az összes fenti területnek létezik applikáció specifikus hasonmása. Éppen ezért a képzésen megszerzett tudás valós munkaerőpiaci előny a résztvevőknek, és valós versenyelőny az ezt alkalmazó cégeknek.
  • Az online tanfolyam oktatópartnere a Planet of the Apps, az egyetlen hazai csapat, mely kifejezetten az alkalmazás fejlesztését követő utógondozásra specializálódott. Vezető oktatónk, Álmos Balázs a szakma pionírja, aki már 2013-ban appmenedzsmenttel foglalkozott Londonban, hogy aztán tudását itthon kamatoztassa. Balázs kompetenciáját magad is ellenőrizheted, ha megnézed a februári Appmenedzsment meetupunkon tartott, "Hol térül meg a mobilalkalmazás analitika?" című előadását.
  • A képzésnek nincs alapfeltétele, a technológiák és módszertanok megértéséhez semmilyen különösebb képesítés nem szükséges, egészséges kíváncsiság, az új ismeretek megismerésére való nyitottság elegendő lesz.

Az Appmenedzsment és marketing képzés oldalán megtalálod a részletes tematikákat és itt tudsz jelentkezni is.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról