:

Szerző: zsozso

2000. november 6. 19:58

Még mindig winchestercsere (PÁF)

Két levelet is kaptam, mely pontos procedurát ír arról, hogyan lehet legariztatni egyszerű végfelhasználónként a winchestereket. A Seagate az egyszerűbb eset, mert direcktben megnézheted, érvenyes-e még a dolog. A Quantum egy kicsit nehezebb ügy, ugyanis az erre a célra használható rész login-password védett, a sima guest-ként használható rész pedig egyszerűen nem ad választ.

Ha meggyőződtünk termékünk "értékes" voltáról, akkor nincs más teendő, mint egy kis levelezés a support-tal. Ha ezen is túl vagyunk, akkor kapunk egy kiküldési engedélyt egy hivatkozási számmal, melyet a csomagon is fel kell tüntetni.

Hurrá, vagy mégsem? A gond az, hogy az a pár csomagküldő cég (FedEx, UPS, DHL), amelyik el tudja intézni, hogy ne kelljen vámot fizetni a gar. cseréért, minimum 8500Ft-ért (most ment vissza a Voodoo5-5500 a 3dfx-nek...) vállalják a műveletet. Számításaim szerint 10db felett éri csak meg, hogy magánban próbálkozzunk, addig a 4-5000Ft-os megbízás olcsóbb.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 25. 18:59

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.