Szerző: Bőle György

2020. március 5. 21:01

Hol térül meg a mobilalkalmazás analitika?

A hatékony appmenedzsment legfontosabb pillére a mérés, és az abból származó adatvagyon.

Promptolsz-e már padawan?

Januári, juniorokkal foglalkozó adásunk a téma felsőoktatási aspektusait nem érintette. Ezen most változtatunk.

Promptolsz-e már padawan? Januári, juniorokkal foglalkozó adásunk a téma felsőoktatási aspektusait nem érintette. Ezen most változtatunk.

Mindenki arról beszél, hogy gyűjtsünk adatokat, mert van ez az adatvagyon dolog... Látszólag ez csak költség, biztos van haszna, hallottam már valakitől, aki ismert valakit... Nem, az adatok az első perctől kezdve fontos információkkal látják el a mobilalkalmazás gondozóját, segítenek a hatékony marketing kampányok összeállításában, és elsődleges támpontot adnak a a felhasználók felé történő kommunikáció és egyéb viselkedés-alapú automatizálások során, arról nem is beszélve, hogy visszacsatornázhatók a fejlesztési folyamatba.

A HWSW free! meetupsorozat 2020. február 26-i állomásán Álmos Balázs, a Planet of the Apps mobil-specialitája előadásában azt mutatta be, hogy a közvetlenül az alkalmazásból, illetve annak mérése folyamán kinyert adatvagyonnal pontosan mit is tud kezdeni egy gondos alkalmazásgazda. Az érdeklődők a témával a HWSW 2020. március 18-án kezdődő, 10 alkalmas, 30 órás, Appmenedzsment és marketing című online képzésén közelebbről is megismerkedhetnek - ugyancsak Álmos Balázs vezetésével.

17:39
 

Hol térül meg az app-analitika? - Álmos Balázs (Planet of the Apps)

Még több videó

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.

a címlapról