Szerző: Bőle György

2020. március 5. 21:01

Hol térül meg a mobilalkalmazás analitika?

A hatékony appmenedzsment legfontosabb pillére a mérés, és az abból származó adatvagyon.

Online, 24 órás, haladó Kubernetes képzést indít a HWSW!

A 8 alkalmas tanfolyamra most early bird kedvezménnyel lehet jelentkezni! A képzéshez 2in1 akció keretében 24 órás alapozó képzés is elérhető!

Online, 24 órás, haladó Kubernetes képzést indít a HWSW! A 8 alkalmas tanfolyamra most early bird kedvezménnyel lehet jelentkezni! A képzéshez 2in1 akció keretében 24 órás alapozó képzés is elérhető!

Mindenki arról beszél, hogy gyűjtsünk adatokat, mert van ez az adatvagyon dolog... Látszólag ez csak költség, biztos van haszna, hallottam már valakitől, aki ismert valakit... Nem, az adatok az első perctől kezdve fontos információkkal látják el a mobilalkalmazás gondozóját, segítenek a hatékony marketing kampányok összeállításában, és elsődleges támpontot adnak a a felhasználók felé történő kommunikáció és egyéb viselkedés-alapú automatizálások során, arról nem is beszélve, hogy visszacsatornázhatók a fejlesztési folyamatba.

A HWSW free! meetupsorozat 2020. február 26-i állomásán Álmos Balázs, a Planet of the Apps mobil-specialitája előadásában azt mutatta be, hogy a közvetlenül az alkalmazásból, illetve annak mérése folyamán kinyert adatvagyonnal pontosan mit is tud kezdeni egy gondos alkalmazásgazda. Az érdeklődők a témával a HWSW 2020. március 18-án kezdődő, 10 alkalmas, 30 órás, Appmenedzsment és marketing című online képzésén közelebbről is megismerkedhetnek - ugyancsak Álmos Balázs vezetésével.

17:48
 

Hol térül meg az app-analitika? - Álmos Balázs (Planet of the Apps)

Még több videó

Szerkesztőségi csapatunkba padavanokat keresünk, akik hozzánk hasonló elveket vallanak a tájékoztatásról és nyitottak az éles kiképzésre.

a címlapról

Hirdetés

Online, 24 órás, haladó Kubernetes képzést indítunk, most early bird kedvezménnyel!

2021. július 24. 07:12

A 8 alkalmas tanfolyam tökéletes választás lehet azoknak a szakembereknek, akik teszt jelleggel már használnak Kubernetest és általános ismeretekkel is rendelkeznek, de vagy nem a mindennapok szintjén, vagy éles környezetbeli elvárások nélkül. A képzéshez most 2in1 akció keretében 24 órás alapozó képzés is elérhető!