:

Szerző: mz

2000. november 2. 21:33

Szélessávú hálózati átjáró a Panasonictól

[Mmd] A Panasonic bemutatta KX-HGW100 márkajelű, új szélessávú hálózati átjáró (gateway) megoldását, amely rugalmas, gazdaságos és jól méretezhető hálózati működést tesz lehetővé mind az otthoni felhasználók, mind pedig a kisméretű irodák dolgozói számára. A 2000. novemberétől megrendelhető új technológia áthidalja a ma rendelkezésre álló különféle hálózati interfészek jellemzői, valamint a zökkenőmentes, nagy sebességű hálózati kommunikációt igénylő otthoni és irodai felhasználók elvárásai közti szakadékot.

A KX-HGW100 akár 32 számítógépet is hálózatba tud kapcsolni vezeték nélküli rendszereken, hagyományos telefonvonalakon vagy Ethernet kábeleken keresztül. Bár más szállítók is rendelkeznek hasonló gateway technológiákkal, a Panasonic terméke az első olyan, teljes körű megoldást kínáló modell, amely a háromféle összeköttetési módot akár külön-külön, akár pedig egyszerre is igénybe tudja venni, és ezzel egyedülálló támogatást kínál valamennyi otthoni és irodai felhasználó számára. A KX-HGW100 egyszerűen és gazdaságosan illeszti hálózatba a számítógépeket és perifériáikat (pl. nyomtatókat és lapolvasókat), és emellett tűzfal védelemmel ellátott, nagy sebességű internet-hozzáférést is biztosít. A hálózatra csatlakoztatott eszközöket a hálózati számítógépek bármelyikéről igénybe lehet venni.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 26. 06:53

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.