Szerző: HWSW

2019. október 16. 16:00:00

Miért érdemes belevágnod a Scrum képzésünkbe?

Október 21-én, hétfőn elindul a HWSW Scrum fejlesztési módszertan alapjai című képzése - összefoglaltuk röviden, hogy miért érdemes részt venni a kurzuson.

  • A 10 alkalmas, 30 órás képzés online formátumú, élőben bárhonnan és bármilyen platformról követhető, az órák pedig utólag bármikor és bármennyiszer visszanézhetők felvételről, és még limitált számban tantermi helyek is igényelhetők. Az oktatóktól az online felületen, és Slacken is kérdezhetsz.
  • Az agilis átalakulások korát éljük, ahol a Scrum fejlesztési módszertan ismerete komoly versenypiaci előnyt jelenthet.
  • A képzés oktatópartnere a Scrum Master Suli, a hazai piac egyetlen, dedikált Scrum Master oktatóközpontja.
  • Vezető oktatónk, Tornai Balázs felkészült oktató, ezt magad is ellenőrizheted, ha megnézed HWSW mobile! konferencián tartott, "Így fejlesztess helyes(ebb)en: Agile Contracting" című előadását. Balázs ráadásul komoly katonai múlttal is rendelkezik, innen a szerelem, hiszen az agilis módszertanok alapjait, a döntési szintek lejjebb tolásával a USA hadserege tette le az 50-es években. 
  • A tanfolyamon való részvétel semmilyen előképzettséghez nem kötött, mindössze nyitott elme szükséges hozzá.
  • A képzést elvégzők számos elegáns és frappáns módszertani megoldással lesznek gazdagabbak.

A képzés oldalán megtalálod a részletes tematikákat és itt tudsz jelentkezni is.

a címlapról

Hirdetés

Python everywhere!

2020. február 22. 20:54

Gyere Pythonozni a HWSW rendezvényeire! Megmutatjuk, hogy a Python nem csak a fejlesztők nyelve, hiszen egyszerűsége miatt előszeretettel használják az üzemeltetők és DevOps szakemberek, tesztelők, illetve az adattudósok is, és elfut szinte bárhol, a mikrovezérlőktől egészen a böngészőkig.