Szerzők:

2019. szeptember 19. 00:00:01

Így fejlesztess helyes(ebb)en: Agile Contracting

Számtalan szoftverfejlesztési projektet rendelnek meg Magyarországon, mégis úgy tűnik, mintha nem tanultunk volna az elmúlt 20-30 év tapasztalataiból.

A legtöbb megbízó a mai napig valami gyártási folyamat analógiájára építi a szoftverfejlesztési megrendelését. Így szerződik, így árazza és a teljesítést is ehhez hasonlóan próbálja meg kontroll alatt tartani. Még szomorúbb, hogy a legtöbb megrendelő beletörődött, hogy a “szoftverfejlesztési projektek már csak ilyenek”. Naná, hiszen mindenkinek kivétel nélkül ezek a tapasztalatai. Mindenki nem hibázhat! De igen! A HWSW mobile! konferencia 2018-as állomásán Tornai Balázs, a Scrum Masters Suli szakértője mutatta be, hogyan lehet sokkal hatékonyabb pályára terelni a szoftverprojekteket. Az érdeklődők a területtel a HWSW 2019. október 21-én kezdődő, 10 alkalmas, 30 órás, a Scrum fejlesztési módszertan alapjai című képzésén közelebbről is megismerkedhetnek, ugyancsak a szakember vezetésével.

17:40
 

Így fejlesztess helyes(ebb)en: Agile Contracting - Tornai Balázs (Scrum Masters Suli)

Még több videó
a címlapról

bye-bye

5

Átalakul a Nokia menedzsmentje

2020. február 19. 13:44

Megszűnt a műszaki vezérigazgató-helyettesi pozíció, a cég próbál feljönni riválisaira.

Hirdetés

Python everywhere!

2020. február 19. 20:33

Gyere Pythonozni a HWSW rendezvényeire! Megmutatjuk, hogy a Python nem csak a fejlesztők nyelve, hiszen egyszerűsége miatt előszeretettel használják az üzemeltetők és DevOps szakemberek, tesztelők, illetve az adattudósok is, és elfut szinte bárhol, a mikrovezérlőktől egészen a böngészőkig.