Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres
Legjobb előadóink az idei SYSADMINDAY-en! IT Security, hálózatok, DevOps, és az elfogadható tagadás módszere a GDPR felnemkészülés után.

PC tuning: új tuning oldal

bzd, 2000. november 01. 20:35
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

Aki öreg motorosnak számít a hazai tuningosok körében az nyilván hallott már atilllláról, vagy AndrewBoy-ról. Ők ketten talán az elsők voltak az országban, akik vízhűtéssel kísérleteztek, ráadásul nem is kis eredménnyel: AndrewBoy egy 333MHz-es Celeront hajtott meg vele 666MHz-en (ne feledjük, ez nagyjából 2 évvel ezelőtt történt!), atilllla pedig 166MHz-es MMX-ét járatta vízhűtéssel 300MHz-en. Most egyesítették erőiket és közös tuning oldal szerkesztésébe kezdtek. Az oldalon egyelőre atilllla régi vízhűtése mellett még csak egy saját készítésű brutális hűtőbordát és az új vízhűtést lehet megtekinteni.

Nemsokára elkészülnek a képek az igazi nagyágyúról is, az 1966-ban készült Lehel hűtőről, ami arról gondoskodik, hogy az új proci -12°C-on üzemeljen 1GHz felett is...
Érdemes meglátogatni oldalukat, mert nem kispályáznak.
Facebook
Adatvédelmi okokból az adott hír megosztása előtt mindig aktiválnod kell a gombot! Ezzel a megoldással harmadik fél nem tudja nyomon követni a tevékenységedet a HWSW-n, ez pedig közös érdekünk.
Gál Tamástól Angeloig. IT Security, hálózatok, DevOps, és az elfogadható tagadás módszere a GDPR felnemkészülés után.