:

Szerző: sammer

2000. március 21. 06:30

Jön: Pantheon

Az Imperialism és az Imperialism II készítőitől

Az Imperialism és az Imperialism II készítőitől jön a Pantheon nevű valósidejű startégia játék, ahol a játékosnak egy jól ismert isten szerepét kell átvennie, és megküzdeni a többiekkel. Minden isten egyedülálló személyiséggel bír, és természetesen vannak földi követői, akik gondolkodás nélkül teljesítik a parancsát. Páldául, ha Artemis támogatja a vadászokat, akkor megerősödnek amikor a nép vadászni indul. Ares követői fegyvereket kapnak, amikor csatába indulnak, és így tovább.
A játékosnak figyelnie kell az isteneire, a fejlődő népeire, és a játék közben felbukkanó hősök, papok, barbárok stb csapatára. A népesség emelkedéséhez új épületeket kell építeni, amivel elősegítjük a lakosság számának növekedését. A Pantheon játékot bármikor szüneteltethetjük menet közben, így bőven jut idő a tervezgetésre. A játék kiadása még messze van. Íme pár kép:


Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 26. 07:57

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.