:

Szerző: bzd

2000. október 30. 20:36

Celeron tuning: "Új korszak hajnalán?" II.

Aki rendszeresen olvassa a lapot az már bizonyára hallott arról, hogy Ordasi mester beforrasztott 27db SMD kondenzátort eredetileg 600MHz-es Celeron processzorára. Oda, ahova az Intel nem látta indokoltnak elhelyezni őket, mert ugye ők 600MHz-es procit adtak ki a kezükből... ;)

A képen a forrasztást megelőző állapot látható, sajnos Gábor még nem készített képet a forrasztás utániról. Amint az az alábbi grafikonon is látszik a kondenzátorok tényleg sokat számítanak:

A grafikonról annyit kell még tudni, hogy a kondenzátor nélküli teszteknél a procit 8-10°C-os víz érte, a kondenzátorok beforrasztása után viszont már csak 16-18°C-os víz állt rendelkezésre és még így is beérte alacsonyabb magfeszültséggel a proci. Remélem Gábor mielőbb részletes leírással jelentkezik a forrasztásról és végre képek is lesznek!
Ha nem érted mi is ez az egész, akkor az előzményeket elolvasva minden világos lesz:

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 27. 02:59

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.