Szerző: mrsla

2000. október 30. 20:24

KDE2 Screenshot

Mivel a cikkből néhány levélíró hiányolta a shotokat, íme itt van egy.

Érkezett néhány kérdés az installálásra illetve a programok működésével kapcsolatban is. Nos ami az installt illeti én Debian alá tettem fel. Ehhez többek között a libc6-ot és a libstdc++-t is le kellett cserélnem. Két levelet is kaptam, mindkét levélíró Mandrake 7.1 alá akarta beheggeszteni a KDE2-őt ,sikertelenül. Leon Silver (gondolom miután alárakott Sang mesternek ;) ) függőségi problémákra panaszkodik. Nem tudok mást tanácsolni, mint nézzétek meg az rpm-ekben , hogy milyen csomagokat kell frissíteni és azokat is fel kell tenni. Ez szól Dávidnak is Suse ügyben. Azok akik már feltették a KDE2-őt Linuxukra (bármelyik disztribre) írják meg, ezzel is segítve más Linuxosokat.
Koffice ügyben csak annyit, hogy nálam is csinál furcsa dolgokat, amik főleg a windowsos doc fájlok importálásánál jelentkezik, ezért még senki ne törölje az SO-t.
Végül. Tudom, hogy némileg elmaradtam a segítséget kérő mailek megválaszolásában, igyekszem pótolni.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról