Szerző: Bodnár Ádám

2000. október 28. 20:18

3D Blaster GeForce 2 MX képek

HIRDETÉS

Az iXBT Labs leközölt két képet a Creative Labs GeForce 2 MX chipes kártyájáról, amelynek érdekessége, hogy DDR SDRAM memóriákkal szerelik.

Ám azok, akik a DDR-et mint valami varázsszót látják maguk ne felejtsék el, hogy a kártyán a memóriabusz csak 64 bit széles, azaz az elméleti legnagyobb sávszélesség a DDR ellenére legfeljebb azonos a 128 bites SDR SDRAM-os kártyákéval, de gyakorlatilag inkább gyorsabb az utóbbi verzió.

A grafikus chip sebességén nem változtattak a tervezők, azaz a GeForce 2 MX GPU 175 MHz-en üzemel. A cikk szerint a kártya novemberben kerül az üzletekbe, várható ára 130 dollár (~40000 Ft).

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. november 30. 22:40

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.