Szerző: Bodnár Ádám

2000. október 28. 20:11

Az NVIDIA mobil grafikus chip bejelentését tervezi

HIRDETÉS

Több független információforrás szerint az NVIDIA a novemberi Comdex kiállításon be kívánja mutatni mobil számítógépekbe szánt grafikus processzorát. A mobil gépek piaca talán az egyetlen olyan szegmens, ahol napjaink legnagyobb videochip-gyártója nincs jelen, ezen kíván változtatni az NVIDIA.

Bár a 3D teljesítmény eddig nem volt annyira kritikus a hordozható számítógépekben, elképzelhető, hogy az asztali gépeknél is látott forradalom átterjed erre a piacra is. A hírek szerint november 12-én minden kiderül.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. november 30. 06:36

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.