:

Szerző: Barna József

2000. október 26. 22:12

Az ATi és a Dell további együttműködése

Amint arról már beszámoltunk , az ATi és a Dell nemrégiben jelentette be, hogy az utóbbi cég Latitude C600 és Inspiron 4000 hordozható számítógépeibe az ATi Rage Mobility 128 kártyáit építi be. Ma pedig arról értesülhettünk az ATi sajtóközleményéből, hogy a Dell Dimension 4100 típusjelű asztali számítógépeit a kifejezetten OEM piacra szánt RADEON 32MB DDR grafikuskártyákkal szállítja majd. A Dimension 4100 sorozat csúcsmodellje egyébiránt 30 GB-os merevlemezzel, DVD-ROM-mal és 1 GHz-es Pentium III processzorral lesz felvértezve a teljesítményigényes és vastag pénztárcájú felhasználók népes táborának legnagyobb örömére.

Amint arról már beszámoltunk, az ATi és a Dell nemrégiben jelentette be, hogy az utóbbi cég Latitude C600 és Inspiron 4000 hordozható számítógépeibe az ATi Rage Mobility 128 kártyáit építi be. Ma pedig arról értesülhettünk az ATi sajtóközleményéből, hogy a Dell Dimension 4100 típusjelű asztali számítógépeit a kifejezetten OEM piacra szánt RADEON 32MB DDR grafikuskártyákkal szállítja majd. A Dimension 4100 sorozat csúcsmodellje egyébiránt 30 GB-os merevlemezzel, DVD-ROM-mal és 1 GHz-es Pentium III processzorral lesz felvértezve a teljesítményigényes és vastag pénztárcájú felhasználók népes táborának legnagyobb örömére.

[Forrás: Electic Tech]

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 25. 03:40

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.