Szerző: bzd

2000. október 26. 19:44

Celeron tuning: új korszak hajnalán?

Kaptam ma egy levelet Ordasi mestertől, amiben arról ír, hogy sikerült a valóságba átültetnie azon elképzelését, miszerint a Celeron "2" procinak jót tenne, ha beforrasztanánk az aljára a hiányzó kondenzátorokat... (erre csak a 600MHz példányokkal kezdve van lehetőség)
    ...ha olvastad a cikket az oldalamon, akkor észrevetted, hogy a Celeron hátuljára kondenzátorokat akarok forrasztani. Nos, megvettem a 600-as procit és ráforrasztottam a hátuljára néhány megfelelő kondenzátort. Az eredmény az, hogy ugyan tegnap nem volt valami hideg, de ennek ellenére már 2.05V-on megy 1150MHz-en. Kondi nélkül 2.2V kellett neki és hidegebb hűtőblokk is szükséges volt. Sajnos egyelőre több eredménnyel nem szolgálhatok, mert nagy igyekezetemben sikerült letörnöm a procifoglalat egyik fülét.
Kíváncsian várjuk a további fejleményeket! Azért még korai extázisba esni, egyelőre senki ne kezdje el forrasztgatni a processzorát!

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról