Szerző: bzd

2000. október 26. 19:44

Celeron tuning: új korszak hajnalán?

HIRDETÉS

Kaptam ma egy levelet Ordasi mestertől, amiben arról ír, hogy sikerült a valóságba átültetnie azon elképzelését, miszerint a Celeron "2" procinak jót tenne, ha beforrasztanánk az aljára a hiányzó kondenzátorokat... (erre csak a 600MHz példányokkal kezdve van lehetőség)
    ...ha olvastad a cikket az oldalamon, akkor észrevetted, hogy a Celeron hátuljára kondenzátorokat akarok forrasztani. Nos, megvettem a 600-as procit és ráforrasztottam a hátuljára néhány megfelelő kondenzátort. Az eredmény az, hogy ugyan tegnap nem volt valami hideg, de ennek ellenére már 2.05V-on megy 1150MHz-en. Kondi nélkül 2.2V kellett neki és hidegebb hűtőblokk is szükséges volt. Sajnos egyelőre több eredménnyel nem szolgálhatok, mert nagy igyekezetemben sikerült letörnöm a procifoglalat egyik fülét.
Kíváncsian várjuk a további fejleményeket! Azért még korai extázisba esni, egyelőre senki ne kezdje el forrasztgatni a processzorát!

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. november 30. 22:56

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.