Szerző: zsozso

2000. október 26. 17:40

Meghibásodott winchester cseréje a garanciaidő lejárta után (PÁF)

HIRDETÉS

Valamikor régebben már írtam arról, hogy miért csak 1 év nálunk az általános garancia winchesterekre, mikor külföldön 3-5.

Nos úgy tűnik, egy cég vállalná, hogy 4-5 ezer Forintért a szériaszám segítségével kinyomozza az eredeti forgalmazót és egy hónapon belül adja a cseredarabot, amennyiben a winyó kevesebb, mint 3 ill. 5 éves.

Kíváncsi volnék a véleményetekre, hogy mennyire érzitek hasznosnak ill. szükségesnek ezt a szolgáltatást. Ez egy amolyan piacfelmérésféle lenne, melyet kérésre teljesítettünk. levél ide

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. november 30. 07:29

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.