:

Szerző: Kovács Attila

2000. március 20. 20:51

Már szállítják a WordPerfect(R) Office 2000 for Linuxot

A Corel Corporation ma bejelentette, hogy holnap kezdik el szállítani a címben említett terméket és ha minden

A Corel Corporation ma bejelentette, hogy holnap kezdik el szállítani a címben említett terméket és ha minden igaz, akkor április első heteiben már a boltok polcaira is kerülhet.

"A WordPerfect Office 2000 for Linux két "kiépítésben" lesz kapható: Standard és Deluxe. Mind a két verzió gond nélkül feltelpül az ismert Linux disztribúciók mindegyikére illetve teljes mértékben kompatibilisek a WordPerfect Office 2000 Windows-os verziójával illetve a Microsoft Office 2000-el. A Standard Edition-t 109 dollárért, míg a nagytestvért, a Deluxe Editiont 159 dollárért fogják vesztegetni."

"A Corel WordPerfect Office 2000 for Linux kielégíti a Corel azon ígéretét, miszerint világszínvonalú szoftvereket nyújt Linuxhoz és így a Linux irodai operációs rendszerként való alkalmazását közelebb hozza a valósághoz." nyilatkozta Dr. Michael Cowpland, a Corel elnöke. "Ez a kiemelkedő termék a Corelt a Linuxot támogató cégek sorának élére helyezi, illetve hozzájárul, hogy a Linux az átlagfelhasználó operációs rendszere is lehessen."
[Sajtónyiltakozat]

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 26. 03:03

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.