Szerző: zsozso

2000. október 25. 12:13

Drasztikus winchester áremelkedés

Ugyan már két hete tart a folyamat, azonban most jön igazán a feketeleves. Miután a Maxtor felvásárolta a Quantum Hdd gyártó részlegét, úgy tűnik minden talpon maradt gyártó elérkezettnek látja az időt a nyereség realizálására. Mint ismeretes, a Quantum utolsó éve az árak leverésében nyilvánult meg, mely a jelek szerint számára kamatozott legkevésbé.

A helyzet a következő: a piacról teljesen kipusztulnak a 20GB alatti meghajtók, mert a kisebb méretek csak veszteségesen előállíthatók. A 20GB-osok ára a jövő héten már csak 2000Ft-tal marad a 30GB-osok alatt. Meggyőződésem szerint nem lesz Karácsonykor nettó 30k Ft alatti áron winchester, ez pedig az ajándékgépek árát erősen megdrágítja. Szóval, akinek lassan esedékessé válik a vásárlás, azt javaslom, ne halogassa!

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról