:

Szerző: Bőle György

2000. október 25. 05:03

2001 nyarán startol a hivatalos Xbox magazin

A napokban a Microsoft és az Imagine Media lapkiadó vállalat együttműködési szerződést írt alá, amelyben az Imagine Media kizárólagos worldwide jogokat szerzett a Microsoft jövő évben debütáló játékkonzoljával, az Xbox-szal foglalkozó hivatalos újság kiadására. A hivatalos Xbox lap - The Official Xbox Magazine néven - az őszre tervezett Xbox megjelenés előtt, 2001 nyarán egyidejűleg debütál majd az USA-ban, Angliában, Franciaországban, Németországban és Olaszországban.

A kiadó az alábbi címen - kedvcsináló gyanánt - minden hónapban izelítőt mutat a készülő magazin tartalmából.

Az angol The Future Network lapkiadó konszern amerikai diviziójaként működő Imagine Media havonta 2.5 milliós példányszámban ad ki PC-vel, illetve PC-s játékokkal foglalkozó magazinokat az Egyesült Államokban. Az Imagine Media kiadványa többek között a hivatalos Sega Dremcast lap, az Official Sega Dreamcast Magazine is.

[Forrás: email]

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. május 1. 23:56

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.