Szerző: Bőle György

2000. október 25. 05:03

2001 nyarán startol a hivatalos Xbox magazin

HIRDETÉS

A napokban a Microsoft és az Imagine Media lapkiadó vállalat együttműködési szerződést írt alá, amelyben az Imagine Media kizárólagos worldwide jogokat szerzett a Microsoft jövő évben debütáló játékkonzoljával, az Xbox-szal foglalkozó hivatalos újság kiadására. A hivatalos Xbox lap - The Official Xbox Magazine néven - az őszre tervezett Xbox megjelenés előtt, 2001 nyarán egyidejűleg debütál majd az USA-ban, Angliában, Franciaországban, Németországban és Olaszországban.

A kiadó az alábbi címen - kedvcsináló gyanánt - minden hónapban izelítőt mutat a készülő magazin tartalmából.

Az angol The Future Network lapkiadó konszern amerikai diviziójaként működő Imagine Media havonta 2.5 milliós példányszámban ad ki PC-vel, illetve PC-s játékokkal foglalkozó magazinokat az Egyesült Államokban. Az Imagine Media kiadványa többek között a hivatalos Sega Dremcast lap, az Official Sega Dreamcast Magazine is.

[Forrás: email]

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 5. 08:58

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.