Szerző: Vörös Péter

2000. március 1. 19:51

Újabb taggal bővült a Compaq új vezetősége: a cég az Eastman Kodak-tól "igazolt"

A tavaly áprilisi vezetőségváltást követően a hét elejéig pénzügyi vezető nélkül működött a Houston-i óriás, most végre megtalálták a megfelelőnek tűnő jelöltet, Jesse Greene személyében. Greene-nek már van gyakorlata nehézségekkel küzdő vállalatok pénzügyeinek vezetésében, a technológia sem ismeretlen terület számára és hasonlóan nagy vállalatról van szó. Greene a Kodak előtt 23 évig dolgozott az IBM-nél (meglepő módon :-)) különféle pénzügyi területeken.

A tavaly áprilisi vezetőségváltást követően a hét elejéig pénzügyi vezető nélkül működött a Houston-i óriás, most végre megtalálták a megfelelőnek tűnő jelöltet, Jesse Greene személyében. Greene-nek már van gyakorlata nehézségekkel küzdő vállalatok pénzügyeinek vezetésében, a technológia sem ismeretlen terület számára és hasonlóan nagy vállalatról van szó. Greene a Kodak előtt 23 évig dolgozott az IBM-nél (meglepő módon :-)) különféle pénzügyi területeken. [CNET]

Ha szeretnél te is pontos képet kapni a ma divatosnak számító alkalmazás-fejlesztési technológiák hazai elterjedtségéről, akkor segíts nekünk és szánj max 5 percet kérdőívünk kérdéseinek megválaszolására! A felmérést anonim, részletes eredmények publikálva lesznek!

a címlapról

Hirdetés

Gyere el az online DevSecOps meetupra!

2021. június 13. 19:12

Június 23-án a modern fejlesztői környezetek biztonságával foglalkozó ingyenes meetup lesz. Kiderül hogyan kell a biztonságot a cég kultúra részéve tenni, hogyan lehet skálázni mindezt a deploy sebességével együtt, és lesz szó a Docker és Kubernetes biztonságáról is.