Szerző: sammer

2000. október 21. 10:49

A Westwood bejelentette Emperor: Battle for Dune játékát

A Westwood Studios hivatalosan is bejelentette az Emperor: Battle for Dune-t, ami az elsõ teljesen 3D-s valós idejû stratégiai játéka lesz. A PC-re készülõ játék a tervek szerint 2001-ben fog megjelenni.

"A Westwood játékokból ismert szórakoztató és kellemes játszhatóságot akarjuk egyesíteni egy robusztus 3D grafikus motorral, ami csodálatos látványt eredményez, " mondta Chris Longpre, az Emperor producere. "Ehhez a Dune magával ragadó világát használtuk fel, ami biztosítja a gazdag környezetet és a hihetetlenül részletes történetet."

A Westwood új kategóriát kíván teremteni a valós idejû stratégiai játékok között az Emperor nem-lineáris felépítésû küldetéseivel. Ezekben 33 különbõzõ pályán több, mint 100 küldetésben vehetünk részt, amik mind egyedi különlegességekkel, elõnyökkel és kihívásokkal rendelkeznek majd. A játék támogatni fogja a Westwood C&C szerû játékaiban már megismert gazdag multiplayer lehetõségeket, beleértve a Westwood Online-t is, ami a Westwood játékok internetes központja. Az Emperor: Battle of Dune játékról további információkat a www.westwood.com címen találsz.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról