Szerző: sammer

2000. október 20. 22:08

Új Sudden Strike screenshotok

A Strategy First új screenshotokat adott ki a CDV fejlesztésében készülő Sudden Strike valós idejű stratégiai játékából.


A Sudden Strike egy, a második világháborús Európában játszódó valós idejű taktikai háborús játék. Lehetőségünk lesz több oldalról beszállni ebbe a háborúba, írányírhatjuk az amerikai, német, angol, francia vagy akár az orosz csapatokat. Feladatunk lesz elfoglalni az ellenség bázisait, miközben a gyalogságtól a bombázásig számos eszköz áll a rendelkezésünkre ahhoz, hogy legyőzzük az ellenségeinket.

A játékban szereplő környezet teljesen interaktív felépítésű, ami annyit jelent, hogy a hídak, a fák, az épületek és egyéb építmények teljesen lerombolhatóak a harcok során. Az ilyen fajta környezet lehetőséget ad arra a játékosnak, hogy eddigi stratégiai játékokban ismeretlen taktikákat is bevethessen a csaták során, beleértve a váratlanszerű rajtaütéseket is. A játék értékét tovább növeli a multiplayer támogatás, akár 12 játékos is háborúzhat maximum 4 ellenséges csapatba tömörülve. A Sudden Strike 2001 februárban fog megjelenni az USA-ban.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról