Szerző: sammer

2000. október 20. 06:19

The Mummy első infók és screenshotok

A Konami kiadta az első információkat és screenshotokat a Rebellon fejlesztésében készülő The Mummy 3D-s akció/kaland játékából.


Az ókori Egyiptom misztikus világában játszódó játék most ősszel fog megjelenni PC-re, PlayStation-re, Dreamcast-re, és GameBoy-ra.

A filmbeli hős, Rick O'Conell szerepében visszakerülünk a fáraók idejébe, ahol rengeteg tekervényes fejtörőt kell megoldanunk, miközben a fáraó élőhalott szolgáival is meg kell küzdenünk. A fejlesztők garantálják, hogy a játék tökéletesen vissza fogja adni a film helyenként rémisztő, vagy éppen humoros hangulátát is.

Tizenkét ugyanarra a témára épülő, mégis különböző pályán verekedhetjük keresztül magunkat, miközben folyamatos akcióban lesz részünk, és egyetlen olyan pillanatra sem számíthatunk, amikor ne lenne veszélyben az életünk. Csapóajtók, titkos folyosók, rejtélyes hieroglifák és Egyiptom minden bosszantó tulajdonságait kell elviselnünk, mielőtt találkozhatunk legnagyobb ellenségünkkel, a félelmetes pap Imhotep-val. Imhotep szolgáival mindenhol találkozhatunk, és velünk ellentétben ők rengetegen vannak azzal az egyetlen céllal, hogy megvédjék gazdájukat.

A játék tartalmaz egy trining missziót, ahol megtanulhatod hogyan mozogj a pályákon, hogyan használd fegyvereidet, és hogyan veheted fel a harcot a piramisok halálos teremtményei ellen.

A The Mummy 2000 végén fog megjelenni a fentebb említett platformokra.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról