:

Szerző: bassline

2000. október 19. 21:52

Újabb ProjectIGI videó !

Megint egy újabb videó jelent meg a ProjectIGI-ről, melyet az ECTS-en vettek fel. Sajnos a minősége ennek a videónak sem tökéletes, de amit láthatunk az nem mindennapi! Az előző videóhoz képest itt láthatóan egy sokkal rutinosabb és megfontoltabb ember játszik (nem véletlen, mivel ő az egyik fejlesztő). Láthatjuk a sniper fegyver zoom-olását, miért érdemes használni az MP5-SD -t és azt, hogy milyen gondokat jelenthet még az említett létrán mászkálás. Aki kíváncsi milyen lesz ennek az úgynevezett "thinker shooter"-nek a hangulata, az feltétlenül nézze meg a GamesMania videoját, mely .rm formátumban található meg a site-on. (RealPlayer 8-as plugin szükséges a lejátszáshoz.)

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 25. 14:56

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.