Szerző: bassline

2000. október 19. 21:52

Újabb ProjectIGI videó !

HIRDETÉS

Megint egy újabb videó jelent meg a ProjectIGI-ről, melyet az ECTS-en vettek fel. Sajnos a minősége ennek a videónak sem tökéletes, de amit láthatunk az nem mindennapi! Az előző videóhoz képest itt láthatóan egy sokkal rutinosabb és megfontoltabb ember játszik (nem véletlen, mivel ő az egyik fejlesztő). Láthatjuk a sniper fegyver zoom-olását, miért érdemes használni az MP5-SD -t és azt, hogy milyen gondokat jelenthet még az említett létrán mászkálás. Aki kíváncsi milyen lesz ennek az úgynevezett "thinker shooter"-nek a hangulata, az feltétlenül nézze meg a GamesMania videoját, mely .rm formátumban található meg a site-on. (RealPlayer 8-as plugin szükséges a lejátszáshoz.)

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 2. 05:07

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.