Szerző: Hlács Ferenc

2018. április 23. 12:14

Idén is lesz Szabad Szoftver Konferecia és Kiállítás

Az FSF.hu 2018. május 12-én tartja éves rendezvényét, az ELTE Lágymányosi Campusán.

Nem kell már sokat várni az idei Szabad Szoftver Konferenciára és Kiállításra, az FSF.hu Alapítvány idén május 12-én, Budapesten, az ELTE Lágymányosi Campusának Északi tömbjében rendezi meg az eseményt, amely reggel fél tíztől délután ötig tart. A rendezvényen egyszerre négy szekcióban zajlanak a szakmai előadások, amelyekkel párhuzamosan a helyszínen szabad szoftverekkel és szabad kultúrával kapcsolatos kiállítás is lesz - a látogatók garantáltan találnak tehát őket érdeklő előadásokat, vagy más érdekes elfoglaltságot.

A rendezvény weboldalán már elérhető az előadások listája, ahol mindenki tud szemezgetni a neki tetsző témákból. A hazai előadók mellett külföldi szereplők is ott lesznek a porondon, mint Johann Bulteau, a francia Farmasofttól, aki az internet Google-mentesítéséről beszél majd, vagy Andreas Grapentin, aki a Potsdami Egyetem Hasso Plattner intézetétől érkezik.

konf_logo_felirattal_b

Színfalak mögött: így épül egy szoftverfejlesztő iroda

Betekintést nyújtunk olyan folyamatokba, melyek sokszor teljesen láthatatlanok a munkavállalók számára.

Színfalak mögött: így épül egy szoftverfejlesztő iroda Betekintést nyújtunk olyan folyamatokba, melyek sokszor teljesen láthatatlanok a munkavállalók számára.

A konferencia során ismét lehetőség lesz a konferencia előadóinak értékelésére, amely egyrészt segít a szervezőknek a jövőbeli program kialakításában, másrészt a legtöbb szavazatot begyűjtő előadó ajándékban is részesül. A nyereményjátékokból persze a közönség sem marad ki: érdemes időben érkezni, mivel a megnyitó rögtön sorsolással kezdődik, két szerencsés nyertes a közönségből együtt ebédelhet a konferencia előadóival. A konferencia végén a legjobb előadóra szavazók között ismét értékes nyereményeket, és a kizárólag erre a konferenciára készült, FSF.hu pólókat sorsolnak ki, emellett a rendezvény támogatói is készülnek néhány ajándékcsomaggal a közönség számára.

A konferencia ideje alatt az egyetemi büfé üzemel, továbbá az egyetem parkolójában a résztvevőknek a parkolás ingyenesen biztosított a konferencia ideje alatt. A rendezvény szokás szerint ingyenes, de annak hivatalos honlapján regisztrációhoz kötött. A helyszín tehát az ELTE Lágymányosi Campus, Északi tömb (1117 Budapest, Pázmány Péter sétány 1/A), kezdés május 12-én reggel fél tízkor!

A kraftie a HWSW IT-karrierrel foglalkozó, immár sok tízezer IT szakembert mozgató meetup- és podcast-sorozata. Mostantól pedig már egy hírlevél is! Iratkozz fel Te is, ha szeretnél heti egyszer egy rövid, de értékes karrierfókuszú tartalmat kapni.

a címlapról