Szerző: Ady Krisztián

2000. október 18. 20:09

A Parthus újabb generációs mobil-chipje

[FT.com] A Parthus Technologies, az ír félvezetőgyártó felfedte legújabb fejlesztésének részleteit. Az új mobil-chip - melyet a Psion-nal közösen fejlesztett, s mely a Motorola következő generációs eszközeiben, a Smartphones-okban is meg fog jelenni - teljeskörű megoldást kíván nyújtani a hordozható eszközök, következő generációs mobiltelefonok piacán.

HIRDETÉS

[FT.com] A Parthus Technologies, az ír félvezetőgyártó felfedte legújabb fejlesztésének részleteit. Az új mobil-chip - melyet a Psion-nal közösen fejlesztett, s mely a Motorola következő generációs eszközeiben, a "Smartphones"-okban is meg fog jelenni - teljeskörű megoldást kíván nyújtani a hordozható eszközök, következő generációs mobiltelefonok piacán.
Az új "Infostream" konstrukció integrálja a személyi számítógépek, a GPS (Geographical Positioning System) rendszerek képességeit, a harmadik generációs mobiltelefonok fejlesztéseit is, mindezt az internet teljes körű támogatásával.
Az integráció költséghatékonységot, energiatakarékosságot, s könnyű használhatóságot ígér. Darabára mindössze pá dollár lesz, s a Parthus szerint a fejlesztésekre fordított idő is drasztikusan csökkenthető az új chip segítségével.
Az "Infostream" ARM mikroprocesszort hordoz magában, melyen Symbian operációs rendszer fut, a Psion feljesztését. Ettől természetesen el lehet térni, Microsoft Pocket PC és Linux is futtatható rajta.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 2. 04:26

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.