Szerző: Bőle György

2000. október 19. 05:37

A Matrox és az Adobe akadémiát indított a video-editálás népszerűsítésére

A Matrox Video Products Group, a Matrox video-editáló hardverekkel foglalkozó részlege és az Adobe bejelentették, hogy DV Academy néven közös akadémiát hoznak létre a video-editálást és DVD készítést segítendő, népszerűsítendő céllal.

Az érdeklődők az alapoktól sajátíthatják el a video-editálás és a DVD készítés fortélyait a DV Academy laborjaiban, amelyeknek az Adobe londoni Stockley Park irodaháza ad otthont. A tanuláshoz szükséges hátteret a Matrox RT2000-es fél-professzionális video-editáló kártyája és az Adobe "Dynamic Media" szoftver megoldásai adják, mindez 1GHz-es Athlon rendszerekkel kiszolgálva.

A DV Academy-ra a Matrox oldalán lehet online jelentkezni, ugyanakkor a két cég kéri a jelentkezőket, hogy részvételi szándékukat a limitált létszám végett mielőbb jelezzék.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról