Szerző: bassline

2000. október 17. 19:31

Új Project IGI videó

HIRDETÉS

Egy új movie látott napvilágot az Eidos Project IGI fps játékáról. A videon egy korai béta verziót tekinthetünk meg futás közben, ahol holland emberkék játszanak éppen egy kész missziót. A videó letölthető asf formátumban is, melynek minősége meglehetősen rossz, de majdnem 9 percig láthatjuk a játékot! Betekintést nyerhetünk a játékmenetbe, láthatunk néhány fegyvert működés közben. Láthatjuk a TerraForm engine-nel megjelenített gyönyörű tájat és rajta a vektoros épületeket. A rossz minőség ellenére azért érdemes megfigyelni, hogy a lövedékek ballisztikája mennyire élethű (pl. a kerítésen gellert kap), de sajnos észrevehető egy kis hiba is, ami a játék játszhatóságát kicsit nehezítheti adott szituációban: a játék végén látható, hogy a létrán való felmászáskor első személyből harmadik személyre vált a nézőpont és a fegyverünk a hátunkon van. Akit érdekel, az látogasson el a Gaming Shrimp oldalára, ahol több fajta formátumban áll rendelkezésünkre a videó.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 2. 04:49

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.