Szerző: Vörös Péter

2000. március 20. 08:21

A Microsoft Encarta World English Dictionary on-line változata ingyenesen elérhető lesz április 17-től

A múlt héten jelentette be az Oxford University Press az Oxford English Dictionary (OED) on-line változatát, amelynek évi díja 550$. Most a Microsoft lépett egyet előre az on-line szótár piacon azzal, hogy az Encarta szótárat április 17-étől ingyenesen elérhetővé teszi, ebben a hagyományos szó meghatározások mellett azok kiejtése is elérhető lesz. Jelenleg a cég Encarta Web-helye az on-line enciklopédiát tartalmazza (szintén audió és videó elemekkel megspékelve). Az elérés ingyenes, bár a folyamatosan aktualizált, „de luxe változat évi díja 49,95 $. A szótár CD-ROM változatát továbbra is árulni fogja az MS 39,95 $-ért.

A múlt héten jelentette be az Oxford University Press az Oxford English Dictionary (OED) on-line változatát, amelynek évi díja 550$. Most a Microsoft lépett egyet előre az on-line szótár piacon azzal, hogy az Encarta szótárat április 17-étől ingyenesen elérhetővé teszi, ebben a hagyományos szó meghatározások mellett azok kiejtése is elérhető lesz. Jelenleg a cég Encarta Web-helye az on-line enciklopédiát tartalmazza (szintén audió és videó elemekkel megspékelve). Az elérés ingyenes, bár a folyamatosan aktualizált, „de luxe" változat évi díja 49,95 $. A szótár CD-ROM változatát továbbra is árulni fogja az MS 39,95 $-ért. [PC World]

A nyári leállás után, október 5-én és 7-én az Amazon felhőszolgáltatása és a microservicek témája köré épülő meetupokkal indul újra a HWSW free! meetup-sorozat.

a címlapról

Hirdetés

AWS és microservice meetupokkal kezdjük az őszt!

2021. szeptember 19. 12:57

A nyári leállás után, október 5-én és 7-én az Amazon felhőszolgáltatása és a microservicek témája köré épülő meetupokkal indul újra a HWSW free! meetup-sorozat.