Szerző: Koi Tamás

2017. november 8. 11:55

120 ezer ügyfélnél emel sávszélességet a UPC

Közel 120 ezer ügyfélnél emeli meg az internetelérés letöltési sávszélességét a UPC Magyarország a napokban. Lesz olyan előfizető, aki a korábbi sebesség nyolcszorosát kapja majd, változatlan díj mellett, automatikusan.

Nagyjából 120 ezer előfizetőjénél hajt végre automatikus internetes sávszélesség-emelést a UPC Magyarország a napokban - jelentette be a kábelszolgáltató. A cég lényegében a Fiber Power 120 díjcsomagot aktiválja azoknál az előfizetőknél, akiknek korábban 15 Mbps - 60 Mbps letöltési sebességet kínáló csomagja volt, vagyis lesz olyan előfizető, aki a korábbi sebesség nyolcszorosát kapja majd meg a szolgáltató ígérete szerint változatlan feltételek, legfőképpen változatlan havi díj mellett.

A szolgáltató a szeptemberi márkaimázs-váltás során, a Happy Home csomagok bevezetése óta eleve már csak a Fiber Power 120 díjcsomagot, vagy az ahhoz képest kétszeres, illetve négyszeres tempót ígérő Fiber Power csomagokat értékesíti. A cég felhívja a figyelmet, hogy bizonyos esetekben elképzelhető, hogy az előfizetői végponton nem biztosítható ez a sávszélesség, igaz, a szolgáltatót a garantált sávszélesség érték köti csak, ez pedig a Fiber Power 120 csomagnál letöltési irányban 30 Mbps, feltöltési irányban pedig 4 Mbps.

En ensom person ler ikke lett. (x)

Ibsent csak eredetiben norvégul, de azért pythonban is vannak irodalmi magasságok. Nézd meg Felméri Péter nyelvi tudatformálását, és minden megvilágosodik!

En ensom person ler ikke lett. (x) Ibsent csak eredetiben norvégul, de azért pythonban is vannak irodalmi magasságok. Nézd meg Felméri Péter nyelvi tudatformálását, és minden megvilágosodik!

A UPC-nél régóta bevett gyakorlat, hogy új portfólió vagy új termékek bevezetése esetén a meglévő ügyfeleket is migrálja a nagyobb csomagokba, vagy egyszerűen csak felfelé migrál bizonyos előfizetői köröket. Legutóbb tavaly nyáron volt erre példa, amikor a szolgáltató a Fiber Power 60-as csomagról váltott át előfizetőket a Fiber Power 120-as csomagra. Fontos, hogy a törvényi szabályozás értelmében ilyenkor sem a hűségidő nem változhat, sem pedig a havi díj nem nőhet.

A havi díjak módosítási lehetőségének szabályozása kapcsán éppen október 24-én lépett életbe egy törvénymódosítás Magyarországon, mely lényegében bebetonozza a határozott időre kötött szerződések esetén a havi díjat. Az elektronikus hírközlési törvény jelenleg hatályban lévő szabályai szerint a határozott időtartam lejártát követően a szolgáltató köteles változatlan havi díjon biztosítani a hozzáférést a szolgáltatáshoz, vagyis nem emelhet árat, valamint újabb határozott idejű szerződés már csak 12 hónap időtartamra köthető - ha nem vásárolt az ügyfél készüléket az előfizetésével.

Október végén 8 alkalmas, 24 órás, online képzéseket indítunk, melyekre most early bird kedvezménnyel jelentkezhetsz. A képzések utólag is visszanézhetők, és munkaidő végén kezdődnek.

a címlapról

roller coaster

3

Profit-hullámvasúton a Samsung

2022. október 6. 14:39

A dél-koreai multit elérte válság szele, három év óta először csökkenhet a cég profitja.