Szerző: sammer

2000. október 16. 01:47

Új WickedGL

HIRDETÉS

A Wicked3D WickedGL letöltési oldalára felkerült a 3dfx Voodoo kártyáihoz készült WickedGL legújabb, v2.30-as változata. Az új verzió már támogatja TreadMarks, Hitman, BGII, Parsec, Crime Cities programokat és játékokat, illetve javítottak a SoF textúra tömörítésén, a SoF és az MDK2 hardveres fénykezelésén, illetve még egyéb hibákon a Serious Sam és Q3A játékokban. A WickedGL letöltése ajánlott minden 3dfx Voodoo2/3/5 és Voodoo Banshee tulajdonosnak, a miniGL-t helyettesítő program ugyanis sokat javít a sebességen és a képminőségen egyaránt, különösen nagy felbontású és részletességű videomódokban.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. november 30. 22:55

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.