Szerző: sammer

2000. október 12. 13:29

Az Interplay fogja kiadni a Jagged Alliance 2: Unfinished Business játékot

Az Interplay bejelentette, hogy ő fogja kiadni a Jagged Alliance sorozat legújabb részét Jagged Alliance 2: Unfinished Business néven. A Jagged Alliance 2: Unfinished Business egy körökre osztott stratégiai és szerepjáték lesz csapatokra osztott típusú harcokkal, a Sir-tech Canada fejlesztésében (akik a Jagged Alliance első két részét is készíteték).

A Jagged Alliance 2: Unfinished Business-ben több, mint 20 új szektor lesz, beleértve a durva havazásokkal tarkított területeket is, illetve több, mint 10 új karakter és fegyver kap szerepet a játékban, mint a hatékony orvlövész, és a rohampuskák. Új taktikai elemek is jelen lesznek, mint az elsősegélycsomag vagy a Terrain Protection Indicator (valami területvédő jelzőeszköz lehet).

A Jagged Alliance 2: Unfinished Business egy különálló játék, de lehetőség lesz a Jagged Alliance 2-ben kimentett állások betöltésére az új játékban is. A Sir-tech Canada fejlesztő team-ről még annyit érdemes elmondani, hogy a (Jagged Alliance 3 mellett) javában fejlesztik a Wizardry 8-at is! További információkat a fejlesztésekről a www.sir-tech.com oldalon találhatsz.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról