Szerző: sammer

2000. október 12. 13:29

Az Interplay fogja kiadni a Jagged Alliance 2: Unfinished Business játékot

HIRDETÉS

Az Interplay bejelentette, hogy ő fogja kiadni a Jagged Alliance sorozat legújabb részét Jagged Alliance 2: Unfinished Business néven. A Jagged Alliance 2: Unfinished Business egy körökre osztott stratégiai és szerepjáték lesz csapatokra osztott típusú harcokkal, a Sir-tech Canada fejlesztésében (akik a Jagged Alliance első két részét is készíteték).

A Jagged Alliance 2: Unfinished Business-ben több, mint 20 új szektor lesz, beleértve a durva havazásokkal tarkított területeket is, illetve több, mint 10 új karakter és fegyver kap szerepet a játékban, mint a hatékony orvlövész, és a rohampuskák. Új taktikai elemek is jelen lesznek, mint az elsősegélycsomag vagy a Terrain Protection Indicator (valami területvédő jelzőeszköz lehet).

A Jagged Alliance 2: Unfinished Business egy különálló játék, de lehetőség lesz a Jagged Alliance 2-ben kimentett állások betöltésére az új játékban is. A Sir-tech Canada fejlesztő team-ről még annyit érdemes elmondani, hogy a (Jagged Alliance 3 mellett) javában fejlesztik a Wizardry 8-at is! További információkat a fejlesztésekről a www.sir-tech.com oldalon találhatsz.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 2. 04:38

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.