Szerző: mrsla

2000. október 12. 10:46

Crusoe processzor tesztje a Sony új, Vaio notebookjának részvételével

HIRDETÉS

Újabb teszt látott napvilágot. A tesztben a Transmeta processzorán alapuló új Sony notebook-ot, a Vaio-t hasonlították össze egy Pentium III processzorra épülő notebookal. A Vaio 10W/ órát míg a Pentiumos gép 15-22W / órát fogyasztott. A PIII-as konfig majd 50%-al nyomott többet például a BAPCo SYSMark 2000 tesztben . Ám például UT-ben csak 3.6 FPS volt a Vaio lemaradása, míg a fogyasztása 50-120%-al kevesebb. Ám az is látszik, hogy a Transmeta által bevezetett CodeMorphing technológián alapuló processzorok teljesítménymérésére a jelenlegi tesztprogramok még nem eléggé kifinomultak.
|Teszt| |Forrás|

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. november 30. 22:12

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.