:

Szerző: Bodnár Ádám

2000. október 12. 00:06

Ma közzétették a Microsoft-per menetrendjét

District of Columbia fellebviteli bírósáa a mai napon közzétette a Microsoft ellen indult antirtöszt-per tárgyalásának további menetét.

A bíróság által kiadott időrend nagyban hasonlít a Microsoft által október 2-án közzétett adatokhoz. Eszerint a szoftveróriás november 27-ig köteles benyújtani beadványát, melynek terjedelme nem haladhatja meg a 150 oldalt. Az Igazságügyi Minisztérium és a perben részt vevő 19 szövetségi állam válaszát pedig január 12-ig kell a bírósághoz eljuttatni, összesen két részben, melyek együttes terjedelme nem lehet több 145 oldalnál.

A dokumentumok beadása után február 26-án és 27-én zajlanak majd a szóbeli meghallgatások.

Az Amerikai Egyesült Államok legfelsőbb bírósága szeptember 26-án döntött úgy, hogy az Igazságügyi Minisztérium nyomása ellenére nem veszi magához a Microsoft-pert, és a másodfokú eljárást a Fellebbvitei Bíróságnak kell lefolytatnia. A Microsoft október 2-án tette közzé javaslatát a tárgyalási menetre, amelyet egy hét múlva követett az Igazságügyi Minisztérium beadványa. Ez utóbbi dokumentum a peres ügyek lefolyatására közel fele annyi időt javasolt, ám a bíróság ma közzétett menetrendje inkább a Microsoft által javasolt időrendhez hasonlít.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 26. 23:09

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.