:

Szerző: mz

2000. október 11. 19:18

Az Ericsson épít harmadik generációs mobilhálózatot Szlovéniában

[Noguchi] Az Ericsson szándéknyilatkozatot írt alá a Mobitel-lel Szlovéniában arról, hogy a svéd vállalat lesz a szlovén szolgáltató UMTS/WCDMA harmadik generációs hálózatának kizárólagos szállítója.
Az Ericsson 2001. negyedik negyedévében szállítja le a Mobitel UMTS rendszerét, melynek kereskedelmi üzeme 2002-ben indul.
A szerződés megerősíti az Ericsson pozícióját, mint a világ vezető 3G mobilrendszer-szállítóját. A svéd vállalat a világszerte bejelentett 20 harmadik generációs szerződése közül tizenötöt nyert el.
"A Mobitel-t és az Ericsson-t régóta szoros együttműködés fűzi egymáshoz – első NMT szerződésünket 1992-ben írtuk alá." mondta Anton Majzelj, a Mobitel elnöke. "Nagyon elégedettek voltunk az Ericsson szolgáltatásának kitűnő minőségével és rugalmasságával. Az Ericsson egyértelmű 3G migrációs útja és kitűnő termékskálája szintén fontos tényezője volt annak, hogy az Ericsson-t választottuk hálózatunk 3G-re való továbbfejlesztésére."
Az országos UMTS-lefedettséget biztosító szerződést nem sokkal azután írják alá, hogy a Mobitel elnyeri licencét. Az UMTS árverés várhatóan ez év végéig indul, az engedélyeket 2001 elején adják ki.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 26. 22:25

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.