Szerző: Barna József

2000. október 7. 16:30

Ultra 160 RAID vezérlő a StorCase Technology Inc.-től

A StorCase TM Technology, Inc tegnapi bejelentése szerint már kapható a cég legújabb, kifejezetten a kilenc SCSI meghajtó fogadására készült InfoStation TM toronyhoz gyártott Ultra 160 RAID vezérlőmodulja. Az új kontroller révén több mint 18000 IOPS (másodpercenkénti I/O művelet) sebességű adatátviteli sebesség érhető el. Az operációs rendszerektől független vezérlő továbbá tartalmaz 128 MB PC 133 SDRAM cache memóriát is. Javasolt fogyasztói ára 5000 USD.

A StorCaseTM Technology, Inc tegnapi bejelentése szerint már kapható a cég legújabb, kifejezetten a kilenc SCSI meghajtó fogadására készült InfoStationTM toronyhoz gyártott Ultra 160 RAID vezérlőmodulja. Az új kontroller révén több mint 18000 IOPS (másodpercenkénti I/O művelet) sebességű adatátviteli sebesség érhető el. Az operációs rendszerektől független vezérlő továbbá tartalmaz 128 MB PC 133 SDRAM cache memóriát is. Javasolt fogyasztói ára 5000 USD.

[Forrás: Electic Tech]

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról