Szerző: sammer

2000. október 6. 04:42

Duke Nukem infók

HIRDETÉS

Semmi érdekes, de azért néha érdemes elővenni a jó öreg Duke Nukem Forever story-t. A legfrissebb információk szerint a Duke csapat hétfőn egy újabb programozóval bővült, aki a következő területeken jártas: technológia/optimizáció, MI, játékmenet és multiplayer. A 3DRealms-nál szokás szerint nagyon izgatottak, bár innen kívülről nem úgy tűnik, mintha a már egész programozó sereggel rendelkező cég bármerre is haladna. Azért csak bízzunk a fiúkban, talán egyszer még egy nagyszerű játékkal fognak előállni.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. november 30. 08:01

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.