:

Szerző: sammer

2000. október 5. 23:21

Iron Dignity infók és screenshotok

Megérkezett néhány új, nagyon látványos screenshot a TopWare készülő Iron Dignity nevű 3D-s akció/stratégiai játékból:



A további 9db Iron Dignity képhez kattints ide!

Az Iron Dignity egy 3D-s akció taktikai és stratégiai játék, és ahogy a képeken is látszik nagyon szépen kidolgozott csatatéren játszódik, hasonlóan szép környezetben. Neked, mint a hadsereg egyik speciális osztagának a tagjának az lesz a feladatod, hogy titkos információkat szerezz az ellenségtől, kiszabadítsd a túszokat, és további hasonló munkákat végezz el. A játék küldetései alatt számos feladatod lesz, amiket több féle módon teljesíthetsz, akár egészen másképpen is, mint ahogy azt az eredeti tervek szerint kellett volna. Ennek eredményeképpen saját kedved és tudásod szerint formálhatod át a játék eseményeit.

Az Iron Dignity-t a TopWare Interactive fogja kiadni 2001 tavaszán.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 26. 07:30

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.